Followers


Sunday, January 23, 2011

dalam diam2....



bismillahirrahmanirrahim...

alhamdulillah...ari ni selesai satu misi penting iaitu pergi ke rumah arab..hehe..

makcik arab ni da cm family ak da..nama dia ummu ukasyah...bez sgt ngn dia..baik..friendly..islamic n berpengetahuan luas...dan sangat la kayaaaaaa..keh3..

smlm ada sok sek2x ngn hubby pasal minyak zaitun..nak beli minyak zaitun la pe la..tup2x..time g umah ummu ukasyah ni, dia bekalkan minyak zaitun 1 tong minyak besar...pergghhh~bersinar2 la muka kami suami isteri..eh..tak2x...tipu je tu..hak3...suami ak je yg seronok sgt..sbb die yang beriya2 nak minyak zaitun...ooppss~~terkantoi plak..keh3..

bumi anbiya' ni kne jaga2 skit..pantang terlepas cakap, maka dapat la menda tu..x kira samada menda tu baik atau buruk...huhu...

............................................

ok la..actually nk share sesuatu yang buatkan ak ase nk tersenyum sorang2 seperti menari2 d taman bunga umpama dalam filem hindustan sambil bergolek2 d atas tanah dan bertukar2 baju dalam sekelip mata..keh3...

bosan2..ak g la jelajah blog suami ak...tbe2 terjumpa post2 lama die...post special tuk ak..keh3...

link to bidadari

dan juga yang ini...

link to dangdut

waaa...sweetnye la hubby i ni..

dalam diam2 je die wt keje ni..isk3...

walaupun post nyer simple..means cuma lagu tapi sangat2 bermakna...

lagu2 tu buatkan ak ase cm nak nangis..huhu...

terharu...

ase cm beratnyer tanggungjawab ak pada suami ak...dan mampu ke ak laksanakan amanah ini dengan sebaik2nya?

...................................

suami ak nak ak jd isteri solehah...

jadi bidadari dia...

jadi penyejuk mata dia..

mudah2an ak mampu menjadi bidadari yang suami ak impikan...

yaALLAH, bantulah aku menjadi isteri solehah buat suamiku tercinta...

....................................

kisah percintaan tiap orang adalah berbeza...

begitu juga kisah cinta kami...

cinta selepas kawen sangat manis..

walaupun pada awalnye susah tapi penghujungnya.....hanya diri dan ALLAH yang mengetahui...

..............................

apa2pun..berusahalah menjadi soleh/solehah untuk mendapatkan yang soleh/solehah...

moga ALLAH redha...

............................

Fitrah_mujahidatunnisa mengharapkan keberkatan ALLAH dalam rumahtangganya..

0 comments: