Followers


Thursday, January 27, 2011

lirik wonderpets (وندرفيت )

bismillahirrahmanirrahim...

ni idea dari my hubby..die yang suh translate lagu ni ke dalam bahasa arab..so,ak try gk la...terimalah lirik arab ni...nyanyi lagu wonderpets ni dalam bahasa arab ye..keh3..

(sperti biasa, sila tutup musicdumper d atas tu dl ye..)

...................................



................................

رن..رن..
الهاتف... يرنَ الهاتف 
الهاتف..سنذهب
الهاتف... يرنَ الهاتف
يوجد الحيوان في الخطير
يوجد الحيوان في الخطير
 يوجد الحيوان في الخطيرهناك
هممم
ما المهم؟ التعاون
ما المهم؟ التعاون 
 وندرفيت..وندرفيت..سنذهب
نساعد ولد الحيوان في المشكلة
نحن ليس كبير ونحن ليس قوي
إن تعاون سيكون كله السهل
ياي!!! وندرفيت ياي


lirik arab by cik nisaulfadhilah..

..........................

post ni khas tuk my hubby dan sume kengkawan..

apa yang penting?kerjasama...

keh3...

kalo ada kesalahan bahasa, sila maklumkan...

al-maklumkan lah, br je menceburi bidang ni..huhu..

yg penting, x malu dan berani untuk mencuba sesuatu!

............................................

actually, baru je kenal ngn wonderpets ni sbb semalam kol abah..abah kata, abah belikan koleksi wonderpets tuk apis (adik bongsu sy)..isk..jelesssssss!!

tbe2 teringat kt apis n ak pn cari la kartun ni..~selama ni x pernah tau pn kartun ni cmne..kwang3~

tergelak2 kot dgr lagu wonderpets ni...cm xde perasaan tp papepn, kiut la ble dgr manyak2 kali..keh3...

selamat berhibur! sambil2 tu boleh blaja bahasa arab kn?hehe...
.................................................
Fitrah_mujahidatunnisa suke wonderpets...

2 comments:

dhirar al-azwar said...

bes kowt...lagu nih simple..kalo akak try wat lagu sinchan mesti payah sket..sebab lirik dye ngarut jeh...

mujahidatunnisa.. said...

sinchan?tak pernah tau pn lagu die..xpe2..nnt kite try tgk dl..hehe..

~lagu ni mmg simple..keh3~